X

El port de Maó tanca l’any amb una setantena de creuers, i empreses i botiguers en fan un bon balanç

Segons Autoritat Portuària, més de 68.000 passatgers han arribat enguany amb creuer al port de Maó

29/12/2023

El port de Maó tanca l’any amb una setantena de creuers, i empreses i botiguers en fan un bon balanç

El Renaissance és el darrer creuer de l’any, provinent de Marsella. Ha arribat a Maó amb uns 200 passatgers. És el darrer del 2023, però per al 2024, n’hi ha de programats un centenar més. Aquest any 2023 han passat pel port de Maó una setantena de creuers, amb més de 68.000 passatgers, segons Autoritat Portuària.

Les empreses de serveis marítims en fan un bon balanç. Rosa Cardona, consignatària de l’Agència Cardona: “Estam contents perquè ha estat el primer any després de la Covid bastant més normalitzat”. Els comerciants del mercat de sa Plaça del Claustre del Carme també augmenten les vendes els dies que arriba un creuer.

Vero Mullor, gerent de sa Plaça del Claustre del Carme: “Als francesos i americans els agrada comprar. A nosaltres, el creuer fora de temporada turística ens ajuda a mantenir un nivell de vendes. Notam més bones vendes amb els creuers petits que amb els creuers més grans”. A Sol Mediterrani Menorca, un dels negocis del mercat, asseguren que els creueristes són el 60% dels seus clients actuals.

El següent creuer, segons l’Agència Cardona, està previst que arribi a Maó el 12 de març amb uns 900 passatgers.

29/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT