POLíTICA

El portaveu d’El Pi, Pere Soler, i la consellera Bel Febrer acudiran a la via judicial per defensar la seva honorabilitat

Titllen de ridícula i de "xapuça" la decisió del Comitè


El portaveu d’El Pi de Mallorca, Pere Soler i la consellera Bel Febrer titllen de ridícula i de “xapuça” la decisió del Comitè de Disciplina Autonòmic  d’expulsar-ne a un i suspendre de militància a l’altre. Tant Soler com Oliver han assegurat que acudiran a la via judicial per defensar la seva honorabilitat.

Ara tenen quinze dies per presentar un recurs davant l’executiva balear. Els dos afirmen que no se’n volen anar i que continuaran fent feina per la institució. No es plantegen abandonar l’acta de consellers d’El Pi i diuen que és a l’actual direcció a qui li correspon recompondre la situació. A més han manifestat que compten amb el suport del comitè local d’Inca. De fet, la roda de premsa s’ha dut a terme a la seva seu.

El Comitè de Disciplina Autonòmic del PI-proposta per els Illes Balears va acordar expulsar de la formació a Soler i suspendre de la militància durant dos anys a Febrer per desobeir les directrius de l’executiva.

En la roda de premsa a Inca, Soler i Febrer han argumentat que, mancant una anàlisi “tranquil·la” del text que es va conèixer aquest dijous a última hora, la resolució es basa “en arguments poc fonamentats“. Segons han indicat, la seva expulsió i suspensió són simplement “una decisió de partit” i que no parteix ni de les normes del grup en el Consell de Mallorca, ni dels Estatuts ni de la jurisprudència en assumptes similars.


 més info El Pi expulsa Pere Soler i suspèn de militància Isabel Febrer

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |