X

El power-pop de Marlovers omplirà el mític The Cavern, a Liverpool

La banda mallorquina actuarà la setmana que ve al festival International Pop Overthrow, que se celebra cada any al Regne Unit

25/05/2023

El power-pop de Marlovers omplirà el mític The Cavern, a Liverpool

Javi Pujol

Quasi vint anys de feina constant i 4 discos a la motxilla, fan de Marlovers un referent del power-pop a Mallorca. “Sempre hem cregut en les melodies pop i sobretot en les harmonies vocals, és una música basada en les guitarres i els ritmes”, explica la vocalista del grup, Marina Mullor.

Ara tot just acaben de publicar el seu darrer disc, que du per títol “Antarctica”. Un treball en què la banda s’ha obert a nous estils i ha incorporat les col·laboracions d’altres músics. Cançons reposades durant prop de 3 anys que, finalment, han vist la llum.

Precisament, aquest treball ha cridat l’atenció dels programadors del festival International Pop Overthrow, que se celebra la setmana que ve a Liverpool. Una cita que té lloc cada any a The Cavern, el bressol dels Beatles i escenari de grups com Queen, els Rolling Stones o The Who. Una fita “important” pel guitarrista del grup, Simó Reus, que apunta que la seva música “sempre ha tengut més repercussió fora de l’Illa”.

Un reconeixement a la feina feta des de Mallorca. I que, de segur, fa que el so de Marlovers travessi fronteres.

25/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris