X

El PP assegura que les negociacions amb Vox són “discretes” i que “van per bon camí”

No obstant això, el diputat electe de Vox Jorge Campos insisteix que el model del partit és el de Castella i Lleó

12/06/2023

El PP assegura que les negociacions amb Vox són “discretes” i que “van per bon camí”

Imatge de la reunió entre el PP, amb la seva líder i candidata a presidir la Comunitat, Marga Prohens, i Vox el passat dilluns dia 5.

El diputat electe del PP Antoni Costa ha assegurat aquest dilluns que les negociacions amb Vox per a investir a Marga Prohens com a presidenta del Govern són “discretes” i que “van per bon camí”. “Negociar no ha d’implicar sempre estar asseguts cara a cara sinó que es poden mantenir converses per altres mitjans”, ha assenyalat Costa en declaracions després de recollir la seva credencial de diputat al Parlament al costat d’altres parlamentaris de la resta de grups polítics que han aconseguit representació.

Segons Costa, a més, a les negociacions amb Vox per a investir a Prohens “no hi ha línies vermelles”, encara que ha insistit que governar en solitari és “essencial”. Costa ha expressat la confiança del PP en que abans de la constitució del Parlament, que podria celebrar-se previsiblement el pròxim dimarts 20 de juny, s’hagi aconseguit un acord.

No obstant això, el diputat electe de Vox Jorge Campos, per part seva, ha insistit que el model del partit és el de Castella i Lleó, és a dir, formar part de l’executiu autonòmic. “És la nostra aposta i i ho seguirà essent”, ha afirmat. Segons Campos, les negociacions formals encara “s’han de reprendre” ja que “no hi ha data”.

12/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT