X

El PP celebra que en els primers sis mesos més de 2.000 famílies ja s’han estalviat l’Impost de Successions a Balears gràcies a Marga Prohens

Sagreras: "Marga Prohens ha complit la seva paraula i està complint amb tot allò que es va comprometre"

04/02/2024

El PP celebra que en els primers sis mesos més de 2.000 famílies ja s’han estalviat l’Impost de Successions a Balears gràcies a Marga Prohens

Redacció

El portaveu del Partit Popular de Balears en el Parlament, Sebastià Sagreras, ha celebrat les dades dels primers sis mesos de l’eliminació de l’Impost de Successions, del qual ja s’han beneficiat 2.154 famílies segons les dades de l’Agència Tributària publicades en premsa.

“Vam donar la nostra paraula en campanya d’eliminar l’Impost de Successions, l’eliminem en 10 dies i avui més de 2.000 famílies ja s’han estalviat l’Impost de Successions a Balears gràcies a Marga Prohens”, ha destacat el portaveu popular. Sagreras ha posat en valor així les primeres dades dels efectes de l’eliminació de l’Impost de Successions entre pares i fills, padrins i nets i entre cònjuges. “Parlem de 2.154 famílies que aquests sis mesos s’han estalviat de mitjana més de 16.000 euros que haguessin pagat amb Armengol per la feina i l’esforç de tota una vida dels seus sers estimats, dels seus pares o padrins”, ha assenyalat el popular.

“Marga Prohens ha complert la seva paraula i està complint amb tot allò que es va comprometre, la qual cosa és motiu de tranquil·litat per als ciutadans de Balears”, ha apuntat Sagreras, recordant que paral·lelament a aquestes més de 2.000 famílies beneficiades per l’eliminació de Successions, “uns 250 joves han pogut comprar-se un habitatge, estalviant-se una mitjana de 20.000 euros gràcies a l’eliminació de l’impost a la compra d’habitatge (ITP) als joves menors de 30 anys”.

“Per coses com aquesta defensarem l’autonomia fiscal i tributària de les nostres illes enfront del centralisme amb el qual amenaça el Govern de Sánchez. No permetrem que Sánchez faci pagar per les herències ara que gràcies a Marga Prohens no es paguen a Balears”, ha conclòs el portaveu del PP.

04/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris