X

El PP contesta al Govern: “La nostra feina és fer oposició al president d’Espanya, no al de l’Argentina”

"No participem de l'estratègia del PSOE", han declarat fonts del partit

19/05/2024

El PP contesta al Govern: “La nostra feina és fer oposició al president d’Espanya, no al de l’Argentina”

Imatge d'arxiu del president del PP, Alberto Núñez Feijóo.

El PP ha respost al Govern espanyol que la seva feina “és fer oposició al president d’Espanya, no al de l’Argentina”, i acusa l’executiu de pretendre “que Milei mobilitzi l’electorat al qual ja no convenç el Govern”. Fonts del PP han reaccionat d’aquesta manera a la decisió del Govern de cridar a consultes sine die l’ambaixadora a l’Argentina per les declaracions del president Milei a un acte de Vox a Madrid, en què ha etzibat paraules contra el socialisme i ha anomenat “corrupta” la dona de Sánchez.

Els populars també critiquen que el Govern demani als grups parlamentaris el seu suport: “No participem de l’estratègia del PSOE”, han declarat fonts del partit. “El ministre d’Exteriors, que no ens va informar sobre la posició d’Espanya al Sàhara, Ucraïna, Israel o Gibraltar, crida avui perquè el PP defensi Pedro Sánchez d’unes declaracions del president argentí al qual el Govern va acusar de drogar-se”, recorden les mateixes fonts.

Per al PP, “fa setmanes que Sánchez hauria d’haver donat explicacions dels casos de suposada corrupció que afecten el seu Govern, el seu partit i l’entorn personal”. En la seva opinió, “el seu silenci genera dubtes interns, però també desconfiança a l’estranger i feblesa en les nostres posicions en l’exterior”. El PP ha explicat que fa política “en el marc de la moderació i el respecte”. “No participem de la hipèrbole discursiva que pretenen incloure els uns i els altres”, ha subratllat el PP. “La nostra feina és fer oposició al president d’Espanya, no al de l’Argentina”, conclou el PP.

Notícies relacionades >

19/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT