X

El PP de Mallorca vol mantenir dos quarterades permeses per a construir en sòl rústic

El líder dels populars a l'illa, Llorenç Galmés, ha acusat els partits d'esquerra d'amenaçar de prohibir qualsevol edificació en sòl rústic

07/03/2023

El PP de Mallorca vol mantenir dos quarterades permeses per a construir en sòl rústic

Redacció

El president del PP de Mallorca i candidat a liderar el Consell insular, Llorenç Galmés, s’ha compromès a mantenir les dues quarterades permeses actualment per a construir en sòl rústic si surt triat president insular després de les eleccions del pròxim 28 de maig.

El líder dels populars a Mallorca ha acusat els partits d’esquerra d’amenaçar de prohibir qualsevol edificació en sòl rústic. “Nosaltres mantindrem la superfície mínima de dues quarterades per a construir un habitatge”, ha remarcat.

En una nota, Galmés ha recordat els “constants canvis” de normativa entorn de la construcció en sòl rústic, que “no ha fet més que causar una allau de sol·licituds de llicències i de venda a estrangers per por de perdre el valor dels terrenys”.

“Hi ha molts mallorquins que tenen finques en el camp de dues o més quarterades que han de poder aprofitar per construir casa seva”, ha explicat Galmés, quietambé ha advocat per recuperar els índexs d’edificabilitat que hi havia a principis de legislatura i eliminar la reducció de la taxa.

“S’han d’acabar els atacs a la propietat privada i donar seguretat jurídica als petits propietaris perquè les seves finques no perdin el seu valor patrimonial”, ha asseverat el candidat popular.

07/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris