política

El PP de Menorca fa boicot als debats de balanç de gestió i IB3 nega manipulació

IB3 defensarà la honestedat professional i la dignitat de la feina de tots els seus treballadors

El+PP+de+Menorca+fa+boicot+als+debats+de+balan%C3%A7+de+gesti%C3%B3+i+IB3+nega+manipulaci%C3%B3

El PP de Menorca ha anunciat públicament una acció de boicot als debats insulars i municipals de balanç de gestió organitzats per IB3 amb totes les forces polítiques que han format part de les institucions durant aquests quatre anys.

El Partit Popular justifica l’acció davant el que assegura risc que les intervencions dels seus candidats siguin tergiversades, després del que qualifica d”intolerable manipulació” de les paraules de Nisio Marí al debat radiofònic des Castell del passat divendres. El PP menorquí considera “inversemblant” que es tracti d’ “un error no interessat d’un periodista” i afirma que durà el que anomena fabricació de notícia bolla o “fake news” a la comissió de control de l’ens públic al Parlament, i a més exigeix depuració de responsabilitats i rectificacions.

Dissabte, tot just després de difondre el PP el seu comunicat de denúncia publica i fer arribar una carta a la direcció general d’IB3, es va emetre una informació al Notícies Migdia amb la versió corregida de les paraules de Marí, i es refusava així la tesi de la falsedat interessada i la font anònima d’una fake news. No només això, IB3 es va disculpar en privat dissabte migdia amb la direcció insular del partit per aquest error involuntari en el resum i el titular d’un col·loqui d’una hora de durada.

IB3 defensarà la honestedat professional i la dignitat de la feina de tots els seus treballadors. No hi ha intencionalitat d’IB3 de fer parts i quarts o jugar a fer política partidista.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

L’Ajuntament d’Eivissa “lamenta” que el Consell rebutgi aprovar-ne el PGOU

La institució insular sol·licita un nou informe de la Direcció General de Recursos Hídrics per a completar la tramitació

El PSOE presenta les llistes al Consell de Formentera

Ana Juan encapçala la llista acompanyada de Rafael Ramírez, Raquel Guasch i Antonio Sanz

El Govern subvencionarà amb 2,8 milions d’euros la instal·lació de plaques solars

El 60% dels ajuts són per a particulars. Els darrers tres anys s'han posat en marxa 1400 noves instal·lacions a...

Tota la informació sobre les eleccions generals

Tots els debats, les entrevistes amb tots els caps de llista al Senat i al Congrés, i els blocs electorals