SOCIETAT

El PP des Castell critica la falta de planificació en la posada en marxa de l’aparcament per a residents

Alguns dels problemes que exposen són la falta d'aparcaments per als visitants i la seva poca senyalització, les obres en marxa i les llicències per a segones residències i treballadors

Pàrquing de terra provisional habilitat a la proximitat del carrer Fontanilles. FOTO: IB3 Notícies


El Partit Popular des Castell alça la veu davant el que consideren una “falta de planificació” en restringir l’estacionament dins el poble que ha previst el Consistori.

Aquesta nova ordenança municipal, que entrarà en vigor el dimecres, es va haver d’ajornar 15 dies a causa de les dificultats en el repartiment de targetes als residents i d’altres vehicles autoritzats. A les llicències per als residents habituals se n’hi afegiren un centenar d’addicionals per a segones residències i unes 70-80 per a treballadors.

Segons el PP, hi ha un dèficit d’aparcaments per als visitants, les zones habilitades no estan ben senyalitzades, algunes estan en obres, hi ha poc manteniment en els aparcaments i s’exclouen diverses zones del poble com Fontanilles i els carrers de Sant Jordi i de Santa Bàrbara.

L’oposició se sent exclosa d’aquest assumpte i afirma que “no s’ha comptat amb ells”. El mes de febrer va presentar quatre mocions per oferir solucions com l’habilitació de la zona del quarter, que és de titularitat pública i aportaria 200 nous aparcaments. Preveuen, a més, una reducció de les places de pàrquing en un futur a causa dels projectes del geriàtric i l’institut que estan en marxa.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |