X

El PP es compromet a defensar els drets dels caçadors, obrir finques públiques per a la caça i bonificar les taxes

Llorenç Galmés: “Treballarem des del primer dia per a dignificar el món de la caça. Sou uns grans ambaixadors de la conservació del medi ambient”

07/05/2023

El PP es compromet a defensar els drets dels caçadors, obrir finques públiques per a la caça i bonificar les taxes

Redacció

La presidenta del PP de Balears i candidata a la presidència del Govern, Marga Prohens, i el president del Partit Popular de Mallorca i candidat al Consell, Llorenç Galmés s’han reunit aquest diumenge matí amb més de 300 caçadors de tot Mallorca per a explicar-los les propostes de la formació que contempla el programa de govern insular per al sector davant “els constants atacs de l’esquerra”. “Treballarem des del primer dia per a dignificar el món de la caça. Sou uns grans ambaixadors de la conservació del medi ambient”, ha proclamat Llorenç Galmés.

El popular s’ha compromès a defensar els drets i l’acció dels caçadors en el desenvolupament del món rural “a l’ésser un sector clau per al manteniment del nostre entorn”. “Serem l’escut amb el qual es trobaran tots aquells partits i entitats que vulguin menysprear i atacar la caça”, ha apuntat. En aquest sentit, el candidat a la presidència del Consell de Mallorca s’ha compromès a obrir finques públiques per a la pràctica de la caça “sempre amb unes regulacions”. “És incomprensible que el Pacte d’esquerres renegui del sector. La seva activitat ha de poder ser compatible amb els altres usos que, si estan permesos dins dels espais protegits”, ha afirmat.

“Totes les modalitats de la caça són importants, per això no sols s’han de preservar, sinó que s’han d’impulsar i fomentar pels seus valors mediambientals, culturals i patrimonials”, ha apuntat Llorenç Galmés. El popular ha explicat també que “treballarem per la simplificació dels tràmits administratius, la bonificació de les taxes i consensuarem amb el sector una estratègia mallorquina de la gestió cinegètica”. Així mateix, ha destacat la importància de “promoure cursos formatius per a garantir una adequada formació per a garantir el relleu generacional i la continuïtat de la tradició de la caça”.

07/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris