X

El PP guanya les eleccions a tots els municipis d’Eivissa

A quatre dels cinc ajuntaments obté la majoria absoluta

29/05/2023

El PP guanya les eleccions a tots els municipis d’Eivissa

Esther De Miguel

El PP ha guanyat les eleccions a tots els municipis d’Eivissa. A Santa Eulària, Sant Joan i Sant Antoni, els populars han revalidat mandat amb majoria absoluta sobrada. La marea blava ha arribat també a Eivissa i a Sant Josep on es produeix un canvi de govern.

A Eivissa, el mapa dels municipis es tenyeix completament de blau. A quatre dels cinc ajuntaments el Partit Popular ha obtingut majoria absoluta. A la capital eivissenca ha aconseguit 15 regidors una majoria sobrada que posa fi a vuit anys de govern progressista a la ciutat.

A Sant Josep el popular Vicent Roig ha obtingut superar en nombre de vots els socialistes després de quatre comicis. Tot i això, és l’únic municipi on el PP no té la majoria. Queda a 1 regidor, i podria formar govern amb el suport de Vox

A Sant Antoni de Portmany, Marcos Serra n’obté 12 i podrà governar per primer cop sense coalicions

Els populars també han aconseguit de nou majories absolutes a Sant Joan i Santa Eulària. A Sant Joan, Tania Marí serà la primera dona al capdavant de l’Ajuntament i a Santa Eulària Carmen Ferrer millora resultats amb una victòria aclaparadora.

29/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris