política

El PP haurà de proposar un nou senador al Parlament

Company respòn als atacs de Bauzá

El+PP+haur%C3%A0+de+proposar+un+nou+senador+al+Parlament

La renúncia de José Ramón Bauzá deixa buit un dels dos escons que correspon a Balears per designació autonòmica. Els que tria el Parlament en funció dels resultats de les eleccions autonòmiques i no per via de les urnes a les eleccions generals. Aquest dijous els populars començaran a moure fils per proposar un nou senador o senadora. La proposta serà del PP, però haurà d’aconseguir el suport d’altres formacions perquè necessita el suport de la majoria simple de la cambra.

La relació de la direcció actual del PP amb el senador no era bona, però no s’havien plantejat un canvi perquè la designació de Bauzá formava part d’un acord de principi de legislatura. Avui no esperaven la renúncia, però no els ha vengut de nou la crítica a la cúpula illenca.

La direcció del PP ha emès un comunicat en què respon a Bauzá que sempre han defensat la unitat d’Espanya, que aposten per un bilingüisme real, que defensen els postulats aprovats pel 72% del congrés del 2017 i que el projecte del PP de Balears està per damunt de personalismes.

Disculpau, els comentaris es troben tancats

Cercador |


més contingut relacionat

Puigserver rebutja que no es coneguessin casos abans del 2015

La presidenta de l'IMAS entre 2015 i 2019 ha comparegut davant la Comissió Política sobre Explotació Sexual Infantil

Així són els 56 pisos que el Govern demana als grans tenidors per a lloguer social: entre 43 i 140m² propietat de bancs i fons d’inversió

A les Illes Balears, hi ha més de 9.500 persones en llista d'espera per accedir a un habitatge protegit, la...

El Pacte rebutja la proposta del PP perquè s’investigui el procés de vacunació

Ho han evitat els partits del Pacte bloquejant amb els seus vots en contra, un escrit presentat pel PP que...