societat

El PP interpel·la el batle de Manacor per les declaracions sobre l’acadèmia de Nadal

Podem i els socialistes no volgueren entrar en el cos a cos mentre que Miquel Oliver digué que la intenció no era crear un enfrontament amb Rafel Nadal

El+PP+interpel%C2%B7la+el+batle+de+Manacor+per+les+declaracions+sobre+l%27acad%C3%A8mia+de+Nadal

Continua viu el debat a Manacor sorgit a partir d’unes declaracions que va fer el batle, Miquel Oliver, en què deia que amb l’acadèmia del tennista s’havia fet urbanisme a la carta. Mitjans estatals, fins i tot, han atiat la polèmica, que ahir encara coejava. De fet, en el plenari d’anit passada el PP, a l’oposició, modificà a darrera hora les preguntes per tal d’enfocar-les en les declaracions del batle.

Tant el portaveu de Podem, Carles Grimalt, com la portaveu socialista, Núria Hinojosa, evitaren donar la seva opinió durant el ple per no participar (en paraules d’Hinojosa) en un debat estèril ja finalitzat. Ambdós socis de govern, en declaracions a Els Dematins d’IB3, han assegurat que és un privilegi per a Manacor tenir l’acadèmia de Nadal, per la projecció internacional que suposa per a la ciutat.

Pe part seva, el batle Miquel Oliver assegurà que les seves declaracions foren desafortunades, però que en cap cas pretén crear un problema entre ell i Rafel Nadal.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Mor la periodista Alicia Gómez Montano

Els seus companys i col·legues de professió l'han recordat a les xarxes socials i l'han destacat com a referent

Sant Antoni es celebra arreu de la mediterrània

Sant Antoni no és només una festa de les Balears, a altres indrets el foc i els dimonis també són protagonistes

Devers 1.000 persones a les Balears ateses en el servei de tutela per incapacitació judicial

La Fundació Tutelar Demà s'encarrega del benestar de 50 persones a Mallorca

Passen a diposició judicial 6 dels 16 detinguts de la Banda United Tribuns

Treballant com a porters de discoteca en diversos locals d'oci i prostíbuls de zones turístiques, com Platja de Palma i...