política

El PP presenta el seus candidats al Consell i als ajuntaments, excepte es Mercadal

Hi van assistir Gabriel Company i Concepció Gamarra, batlessa de Logronyo, abans de partir cap a la concentració de Madrid

El+PP+presenta+el+seus+candidats+al+Consell+i+als+ajuntaments%2C+excepte+es+Mercadal

El Partit Popular de Menorca ja té els seus caps de llista definitius per les pròximes eleccions del mes de maig. I ahir els va presentar en societat, a l’Auditori de Ferreries, que estava ple a vessar de militants i simpatitzants. Va ser una presentació oficial sense novetats: Misericòrdia Sugranyes es postula per presidir el Consell de Menorca; Antoni Juaneda per batle de Ciutadella; Àgueda Reynés repeteix com a candidata a la batlia de Maó. José Luis Benejam aspira a la batlia d’Alaior, Loles Tronch a la de Sant Lluís, Dionisio Marí serà el candidat del PP en substitució de Lluís Camps, que ha estat dues legislatures a l’administració municipal; Antònia Camps pes Migjorn Gran i Pedro Pons per Ferreries.

L’únic candidat que no van presentar va ser el des Mercadal. La junta local no va aprovar a finals d’aquesta setmana l’autoproclamació del jove Tòbal Pons Sintes, vicepresident adjunt de les Noves Generacions del PP, per la seva joventut -té 21 anys- i inexperiència. Des de la junta local creuen que podrien tenir un candidat la setmana que ve. Davant aquesta circumstància, la presidenta del PP menorquí ha volgut treure ferro a l’assumpte: diu que no hi ha cap divisió interna, que el seu partit ha presentat les candidatures abans que els altres i que tenen unes Noves Generacions que motivades i ben preparades.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Xico Tarrés es retira de la política després de 28 anys a les files socialistes

El seu darrer desig abans de deixar el càrrec de diputat autonòmic és tancar la tramitació de la capitalitat de...

De la proposta inicial al REIB aprovat

Comparativa entre el document de sortida i els projectes acordats

El PSIB prepara el seu programa electoral en contacte amb la gent

Avui han escoltat propostes en matèria de salut, però hi ha previstes jornades centrades en educació i feminisme

Les Balears seran camp de proves de les tecnologies sostenibles que s’implantaran arreu de l’estat

Així ho recull el Pla Nacional Integrat d'Energia i Clima que aquest divendres ha aprovat el Consell de Ministres