X

El PP reclama al Govern la construcció d’un segon centre de Salut a Ciutadella en lloc de valorar ampliar el Canal Salat

Asseguren haver copsat l'opinió dels professionals i demanen que el nou centre es comenci a construir el 2023

29/11/2021

El PP reclama al Govern la construcció d’un segon centre de Salut a Ciutadella en lloc de valorar ampliar el Canal Salat

El Partit Popular (PP) reclama al Govern que construeixi un segon Centre de Salut a Ciutadella, en lloc de plantejar-se l’ampliació del Canal Salat. Els populars han anunciat que duran aquesta proposta a la Comissió de Salut del Parlament. Recorden que a l’agost la consellera Patricia Gómez anunciava que l’any que ve s’elaborarà el Pla Funcional del Canal Salat per avaluar les millores a abordar-hi en els pròxims deu anys.

Però el PP argumenta que el centre, inaugurat l’any 92 (i ampliat el 2007), té assignades 28.324 targetes sanitàries, el 17% de majors de seixanta-cinc anys. A més asseguren haver copsat l’opinió dels professionals (i també demanen al Govern que la tingui en compte) i han arribat a la conclusió que en cal un de nou.

També demanen que abans del mes d’octubre de l’any que ve es defineixi un pla plurianual i un calendari d’execució per tal els Pressupostos de 2023 de la Comunitat incloguin una primera dotació econòmica per a començar-ne la construcció.

El Canal Salat té quasi trenta anys i creiem que és el moment de plantejar a Ciutadella un nou Centre de Salut en una nova ubicació”, ha expressat la responsable de la Proposició No de Llei (PNL), la diputada ‘popular’ Asunción Pons. Pons també ha instat el Govern a “gestionar amb l’Ajuntament de Ciutadella” la tria de l’espai adequat on ubicar-lo segons les previsions del planejament urbanístic municipal.

29/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris