X

El PP registra un escrit al Congrés per demanar la dimissió immediata d’Armengol pel cas Koldo

El PSOE defensa que la petició "no té cap fonament"

04/03/2024

El PP registra un escrit al Congrés per demanar la dimissió immediata d’Armengol pel cas Koldo

El PP ha registrat un escrit al Congrés en què demana la dimissió immediata de la presidenta de la Cambra Baixa, Francina Armengol, que l’assenyala com a “col·laboradora necessària” de la trama de presumpta corrupció per la compra de mascaretes fraudulentes.

Els conservadors també demanen explicacions a Pedro Sánchez, a qui no descarten citar a la comissió d’investigació que han registrat al Senat. El consideren coneixedor de la trama, diuen, perquè afecta el seu entorn més proper, com la seva dona o el número dos del PSOE.

“No té cap fonament”

Mentrestant, l’entorn de la presidenta del Congrés sosté que no hi va haver cap estafa amb el material que el Govern balear va adquirir a l’empresa vinculada a la trama. Avui Francina Armengol ha rebut en una audiència el president de l’Assemblea de l’Equador, tot i que no ha fet declaracions als mitjans. El PSOE ha assegurat que la petició de dimissió dels populars “no té cap fonament” ni tampoc tendrà recorregut jurídic. Insisteixen, a més, que el Govern de les Balears és una víctima en el cas Koldo.

04/03/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris