X

El PP urgeix l’Ajuntament de Es Castell a decidir la ubicació del nou geriàtric

El portaveu municipal apunta a discrepàncies entre els socis de govern

27/09/2019

El PP urgeix l’Ajuntament de Es Castell a decidir la ubicació del nou geriàtric

El PP exigeix que l’Ajuntament de Es Castell que en una setmana faci pública quina és la ubicació en la qual vol construir el nou geriàtric. Els populars denuncien que la manca de decisió posa en perill els 6 milions d’euros compromesos i més, sostenen, tenint en compte les retallades que haurà de fer el Govern.

En el darrer ple del Parlament, l’exbatle del municipi i actual diputat, Lluís Camps va preguntar sobre aquesta qüestió. La consellera Fina Santiago va assegurar que hi ha acord polític per habilitar un dels quarter per al nou equipament sociosanitari. Ara, urgeix a que la decisió es digui públicament en una setmana.

A més, el portaveu municipal del PP, Nisio Marí denuncia, la divisió interna que hi ha en el propi govern municipal sobre la ubicació definitiva. Assegura que el PSOE i Som Es Castell discrepen sobre quin dos dels quarters és idoni per acollir el nou equipament.

El conveni existent, signat el passat mandat, preveu la construcció a Santa Anna, als afores del municipi amb una inversió de 6 milions i un termini d’execució de 18 mesos.

27/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris