X

Llorenç Córdoba continua sense donar explicacions, però creu que el Govern desmereix Formentera

Sobre el seu plantejament de deixar de donar suport incondicional a l'Executiu de Prohens, aquests dies està en negociacions amb el PP autonòmic

30/11/2023

Llorenç Córdoba continua sense donar explicacions, però creu que el Govern desmereix Formentera

El president del Consell de Formentera, Llorenç Córdoba, pensa que el Govern no dona la importància que es mereix a l’illa de Formentera. Aquests dies està negociant amb el PP autonòmic per solucionar aquest tema, del qual encara no ha informat concretament. Té prevista una reunió per explicar-ho als seus socis de govern, i quan pugui, diu, també n’informarà els mitjans.

Córdoba ha tornat a parlar aquest dijous sobre el seu plantejament de deixar de donar suport incondicional al Govern de Prohens. El president de Formentera, independent cap de les llistes de Sa Unió, coalició formada pel PP de Formentera i Compromís per Formentera, està negociant amb el PP autonòmic sense informar-ne els seus socis de govern, amb els quals té previst fer una reunió pròximament. Però continua sense explicar-ne els motius concrets.

Córdoba insisteix que Formentera no té color polític i que ell representa tota l’illa i no cap partit. En els pròxims dies, assegura que en donarà més informació.

30/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris