X

El president i el vicepresident de la Federació de Boxa balear declaren aquest horabaixa davant el jutge

Se'ls acusa d'alterar deliberadament el resultat de proves esportives i dur a Espanya esportistes de manera il·legal

30/03/2023

El president i el vicepresident de la Federació de Boxa balear declaren aquest horabaixa davant el jutge

El president i el vicepresident de la federació de Boxa Balear passant a disposició judicial.

El president de la federació balear de Boxa, Jorge Sánchez, i son pare i vicepresident de l’organisme Manuel Sánchez, declaren aquest horabaixa davant del jutge. Se’ls acusa de pertinença a banda criminal, d’alterar deliberadament el resultat de proves esportives i dur a Espanya esportistes de manera il·legal. El tercer detingut, un antic membre de la federació, ha quedat en llibertat amb càrrec en seu policial.

Segons les investigacions policials, un dels detinguts presumptament contractava esportistes de tercers països, en especial de Nicaragua; els pagava el viatge per entrar com a turistes a Mallorca i estar en situació irregular a Espanya, sense estar federats.

La Policia Nacional, alertada per una denúncia de la Central d’Investigació d’Activitats Delictives, ha detingut la cúpula directiva de la Federació Balear de Boxa; acusats de presumptament haver participat en delictes de pertinença a grup criminal, falsedat documental, afavoriment de la immigració il·legal, administració deslleial, corrupció entre particulars, i frau electoral, a més de coaccions i amenaces. El cos de policia va escorcollar els domicilis de Juan i Manuel Sánchez, president i vicepresident de la federació, així com la seu federativa, on es varen confiscar diferents documents relacionats amb la gestió de la federació. L’operació es troba en marxa i no es descarten més detencions relacionades amb els fets investigats.

30/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT