política

El pressupost de Palma creix un 4,7 per cent

Per àrees, la que té més pes és Seguretat Ciutadana, que gestionarà més de 86 milions

El+pressupost+de+Palma+creix+un+4%2C7+per+cent

L’ajuntament de Palma tindrà un pressupost de 436,966.000 euros l’any que ve. Són prop de 20 milions més que els comptes actuals, la qual cosa suposa un increment del 4,7 per cent. Per àrees, la que té més pes és Seguretat Ciutadana, que gestionarà més de 86 milions.

L’ajuntament destinarà 74 milions a l’àmbit social, el 18 per cent del total. 35 milions aniran destinats a assistència social primària. D’altra banda, quant a les despeses, 158 milions seran per a personal i es faran més de 21 milions en inversions reals. El batle José Hila ha defensat l’increment del preu del bitllet de l’EMT, fins als 2 euros.

Els comptes han estat aprovats per la junta de Govern i hauran de ser aprovats en els pròxims dies en ple. Aquests pressuposts no inclouen cap euro de la Llei de Capitalitat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Un any del pacte de Govern que feu presidenta Armengol per segona vegada

Les polítiques contra el canvi climàtic, d'habitatge, serveis socials i qualitat de l'ensenyament havien de protagonitzar un any marcat, finalment,...

Carles Manera, nomenat conseller del Banc d’Espanya

Actualment és el president del Consell Econòmic i Social de Balears

Cort renovarà el Parc de la Mar

El projecte costarà un milió d'euros i serà finançat amb l'Impost de Turisme Sostenible

El batle de Llucmajor destitueix els dos regidors de Llibertat per Llucmajor

Eric Jareño ha pres aquest acord per garantir l'estabilitat del govern municipal, que ara queda format només pel PP, Ciutadans...