menorca

El pressupost municipal de Maó serà de 39,5 milions, gairebé el mateix que fa un any

Es destinen 4,6 milions a inversions, amb una nova nau per la Brigada i Policia com la de major import

El+pressupost+municipal+de+Ma%C3%B3+ser%C3%A0+de+39%2C5+milions%2C+gaireb%C3%A9+el+mateix+que+fa+un+any

Maó disposarà d’un pressupost per l’any que ve de 39.578.669 euros, gairebé el mateix import que enguany. Un 12% es destinarà a inversions, entre les quals destaquen les mediambientals i del foment de canvi d’hàbits en mobilitat. També es comprarà una nau industrial per ubicar dependències municipals al polígon industrial, ja que la construcció de la futura residència de gent gran de Maó als quarters de Santiago obliguen la policia local i la brigada a cercar una nova ubicació. Es traslladaran a l’antiga fàbrica Madesa al polígon industrial, que l’ajuntament comprarà i adequarà.

Pel que fa a la resta d’inversions previstes als pressupostos de Maó per l’any vinent es destinarà un milió d’euros a obres al carrer de Sant Jordi i a la plaça del Bastió, al centre històric. L’objectiu és doble: renovar-ne els serveis d’aigua i el sanejament i pacificar-ne el trànsit. També es donarà continuïtat al carril bici de la Ronda i es cobrirà l’aparcament públic del carrer de Vives Llull amb plaques solars.

L’any que ve Maó també remunicipalitzarà -tornarà a gestionar directament- el Servei de Recaptació Voluntari de tributs, taxes i impostos.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

L’activista afganesa Nadia Ghulham parla dels drets humans als joves menorquins

Presenta a la Biblioteca de Maó el seu llibre "El secret del meu turbant"

Maó estrenarà l’abril el seu segon ascensor amb el port

El primer, estrenat el 2014, va comptabilitzar 120.000 viatges