menorca

El pressupost municipal de Maó serà de 39,5 milions, gairebé el mateix que fa un any

Es destinen 4,6 milions a inversions, amb una nova nau per la Brigada i Policia com la de major import

El+pressupost+municipal+de+Ma%C3%B3+ser%C3%A0+de+39%2C5+milions%2C+gaireb%C3%A9+el+mateix+que+fa+un+any

Maó disposarà d’un pressupost per l’any que ve de 39.578.669 euros, gairebé el mateix import que enguany. Un 12% es destinarà a inversions, entre les quals destaquen les mediambientals i del foment de canvi d’hàbits en mobilitat. També es comprarà una nau industrial per ubicar dependències municipals al polígon industrial, ja que la construcció de la futura residència de gent gran de Maó als quarters de Santiago obliguen la policia local i la brigada a cercar una nova ubicació. Es traslladaran a l’antiga fàbrica Madesa al polígon industrial, que l’ajuntament comprarà i adequarà.

Pel que fa a la resta d’inversions previstes als pressupostos de Maó per l’any vinent es destinarà un milió d’euros a obres al carrer de Sant Jordi i a la plaça del Bastió, al centre històric. L’objectiu és doble: renovar-ne els serveis d’aigua i el sanejament i pacificar-ne el trànsit. També es donarà continuïtat al carril bici de la Ronda i es cobrirà l’aparcament públic del carrer de Vives Llull amb plaques solars.

L’any que ve Maó també remunicipalitzarà -tornarà a gestionar directament- el Servei de Recaptació Voluntari de tributs, taxes i impostos.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

La UPC estudiarà com adaptar la costa balear al canvi climàtic i no patir tant els temporals

El Consell de Menorca garanteix que el tram afectat de s'Algar també rebrà ajudes estatals

Una manta elèctrica, causa de l’incendi que ha deixat mal ferida una dona de 92 anys a Ciutadella

Gairebé un terç de les persones majors de Ciutadella i Maó viuen soles

Lectures a cegues per revindicar els clàssics de la literatura

A les biblioteques de Menorca els lectors podran escoltar, amb els ulls embenats, lectures de passatges d'algunes de les obres...

El Govern demanarà a l’executiu central que declari les zones greument afectades per la tempesta Glòria

Els ajuntaments afectats per la borrasca quantifiquen el cost dels danys que ha deixat al seu pas {rela} Interior estableix...