menorca

El preu del lloguer baixa un 6,4% respecte a l’any passat a Balears

A Palma, el preu mitjà s'ha situat en 11,6 €/m², un 3% més baix que al juny i un 2,2% inferior al de fa un any


El preu d’oferta de l’habitatge de lloguer a Balears va baixar al juliol un 6,4% respecte a l’any passat, fins als 12,7 euros mensuals per metre quadrat, segons dades del portal immobiliari Idealista.

Aquesta dada suposa que en l’últim mes els propietaris demanaven un 3,6% menys pels seus habitatges que al juny. Aquest preu és un 9,4% inferior al màxim històric, registrat al juny de 2018.

A Palma, el preu mitjà s’ha situat en 11,6 €/m², un 3% més baix que al juny i un 2,2% inferior al de fa un any. Amb tot, la diferència respecte al màxim històric, que es va aconseguir aquest mes de maig, s’escurça a un 6%.

El municipi amb l’habitatge més car continua sent Eivissa, amb 18,9€/m², malgrat retrocedir un 6,4% respecte a juliol de 2020 i un 3,6% en l’últim mes. Eivissa va aconseguir el seu màxim a l’agost de 2017, quan el preu es va disparar als 26,3 €/m²; des de llavors, ha baixat un 28,2%.

De fet, els municipis eivissencs copen la llista de preus més alts: darrere de Vila se situen Sant Josep, Sant Antoni, Santa Eulària i Sant Joan de Labritja. En el costat oposat, el municipi més barat en Idealista és Campos, amb 7,4 €/m², seguit d’Inca i Santa Margalida.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Fracassa la negociació per intentar reactivar l’escorxador de Ciutadella

l'Ajuntament diu que els treballadors no accepten cap proposta. Mentre, l'altre escorxador de l'illa, el de Maó, avisa que no té prou personal per assumir més volum de feina

Es Castell tindrà el primer parc fotovoltaic públic de Balears

El projecte preveu que els ciutadans cobreixin 700.000 euros, més de la meitat de la inversió total

El pensador Edgar Morin, premi Albert Camus 2020

La vetlada, celebrada a Sant Lluís, també reconeix el periodista Abdo Shanan

Maó instal·larà panells informatius perquè els ciutadans puguin conèixer la qualitat de l’aire

Abans però s'haurà de fer un pla que en fixi els criteris i determini les ubicacions