economia

El preu final dels locals comercials que es traspassen es redueix un 40% respecte del preu de sortida

Quasi un any i mig després de la pandèmia pareix que el mercat s'està recuperant, això sí, amb dificultats


Amb l’arribada de la crisi sanitària i en vista de la impossibilitat de tirar endavant el seu negoci, molta gent s’ha hagut de decantar per llogar els seus locals, traspassar-los o fins i tot vendre’ls. Quasi un any i mig després, la situació pareix haver millorat.   

Una de les immobiliàries de Palma especialitzades en aquest àmbit, Gesmorent, assegura que hi ha moviment de visites, però costa molt tancar els traspassos on el preu final varia molt de l’estipulat al principi. El seu gerent, Chechu Osinalde, explica que els preus finals dels locals comercials que es traspassen es redueix un 40% respecte del preu de sortida.  

Aprofitant aquesta baixada dels preus, molta gent ha decidit provar sort al món de la inversió, un àmbit que ara es troba molt actiu, assegura Osinalde.  

Les zones més demandades per la gent, segons Gesmorent, són les que es troben a primera línia a prop de la façana marítima i al centre de Palma. Pel que fa a les de segona línia, es troben més afectades, ja que, a aquest nivell, hi ha molta oferta però poca demanda.  

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Francina Armengol: “Ara arriba el moment de dir als empresaris que apugin els sous”

La presidenta del Govern ha recordat que, a diferència del 2008, en aquesta crisi de la Covid ja s'han invertit...

El Govern vol allargar la temporada turística fins a final d’any

L'executiu balear invertirà més de 3 milions d'euros en promocionar i incentivar el turisme espanyol. Entre les accions previstes, destaquen...

Presenten com serà l’Hospital de Manacor quan finalitzin les obres d’ampliació i reforma

S'inverteixen més de 76 milions d'euros i preveuen iniciar la construcció la tardor que ve

‘Boom’ immobiliari a Gènova

Es multipliquen les promocions de xalets de luxe a la zona des Collet del nucli palmesà i les compres de cases per part d'estrangers rics