menorca

El primer informatiu d’IB3 Televisió compleix 15 anys

Hem estat testimonis dels fets més rellevants de la història recent de les Illes Balears. 15 anys de feina constant, de moments difícils, i adaptada als nous temps. Informació de servei públic elaborada per un gran equip de professionals


Després de mesos de proves i preparatius, la redacció dels serveis informatius d’IB3 TELEVISIÓ iniciava un camí ininterromput de notícies i històries properes, les nostres. Amb un desplegament tècnic i humà sense precedents, el 2 de maig de 2005 IB3 emetia el seu primer informatiu. Va ser l’edició del migdia presentat per Esther Matutes i Jordi Calleja i el primer d’altres edicions i franges horàries.

Durant aquests 15 anys, hem estat testimonis dels fets més rellevants de la història recent de les Illes Balears: l’actualitat política i parlamentària, nits electorals i canvis de govern. La informació econòmica, turística i laboral. Els grans successos que ens han tocat de prop i també els que han tingut ressò més enllà de l’arxipèlag.

Casos judicials de llarg recorregut. Imatges per a la història i de gran impacte a la nostra societat. Les fites dels nostres artistes i el millor de la nostra cultura. I per descomptat, les nostres tradicions i les veus del poble. Unes veus que han celebrat els triomfs de l’esport balear.

Totes les categories, tots els noms han tengut cabuda a la informació esportiva. Hem estat a tots els Roland Garros amb Rafel Nadal campió, hem seguit l’escalada triomfal de Jorge Lorenzo i també, hem somiat i plorat amb el futbol de ca nostra.

15 anys de feina constant, de moments difícils, i adaptada als nous temps. Informació de servei públic elaborada per un gran equip de professionals. Per 15 anys més.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Gemma Triay i Alejandra Salazar jugaran la final de l’Obert de Lugo

S'imposen 6-1, 5-7 i 6-1 a Delfi Brea i Tamara Icardo; Virginia Riera i Patty Llaguna, l'obstacle que intentarà evitar...

Vols directes des de Menorca a Londres i a París aquest hivern finançats amb comàrqueting

Manca encara per definir quines aerolínies oferiran les rutes i amb quina freqüència

Científics i pescadors de Menorca investiguen com fer de la pesca de la llagosta un art més sostenible

Plantegen canvis en el material de les xarxes o en el temps de calada

La pressió humana sobre Menorca ha disminuït aquesta temporada, tot i la sensació de massificació

Segons els experts, hi ha hagut més turisme nacional i, en estades més curtes, i això ha fet que s'hagin...