X

El primer informatiu d’IB3 Televisió compleix 15 anys

Hem estat testimonis dels fets més rellevants de la història recent de les Illes Balears. 15 anys de feina constant, de moments difícils, i adaptada als nous temps. Informació de servei públic elaborada per un gran equip de professionals

02/05/2020

El primer informatiu d’IB3 Televisió compleix 15 anys

Després de mesos de proves i preparatius, la redacció dels serveis informatius d’IB3 TELEVISIÓ iniciava un camí ininterromput de notícies i històries properes, les nostres. Amb un desplegament tècnic i humà sense precedents, el 2 de maig de 2005 IB3 emetia el seu primer informatiu. Va ser l’edició del migdia presentat per Esther Matutes i Jordi Calleja i el primer d’altres edicions i franges horàries.

Durant aquests 15 anys, hem estat testimonis dels fets més rellevants de la història recent de les Illes Balears: l’actualitat política i parlamentària, nits electorals i canvis de govern. La informació econòmica, turística i laboral. Els grans successos que ens han tocat de prop i també els que han tingut ressò més enllà de l’arxipèlag.

Casos judicials de llarg recorregut. Imatges per a la història i de gran impacte a la nostra societat. Les fites dels nostres artistes i el millor de la nostra cultura. I per descomptat, les nostres tradicions i les veus del poble. Unes veus que han celebrat els triomfs de l’esport balear.

Totes les categories, tots els noms han tengut cabuda a la informació esportiva. Hem estat a tots els Roland Garros amb Rafel Nadal campió, hem seguit l’escalada triomfal de Jorge Lorenzo i també, hem somiat i plorat amb el futbol de ca nostra.

15 anys de feina constant, de moments difícils, i adaptada als nous temps. Informació de servei públic elaborada per un gran equip de professionals. Per 15 anys més.

02/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris