societat

El príncep Randy, interessat a adquirir una mansió a Alcúdia

Aquesta casa va ser considerada la més cara d'Espanya, al 2017. Llavors costava 57,5 milions d'euros


El príncep de Benín, Randy Koussou, s’ha interessat a adquirir la mansió d’Alcúdia que va ser considerada al 2017 la casa més cara d’Espanya. La seva intenció seria oferir-la a la família reial de Qatar. Aquest immoble es venia fa 3 anys per 57 milions i mig d’euros. En aquell moment, una de les persones que es va interessar per la casa va ser Roman Abramóvich, el milionari rus propietari del Chelsea F.C. Finalment, l’operació no es va tancar i ara el seu preu hauria davallat considerablement, segons explica Bruno da Silva, l’empresari immobiliari que té en exclusiva aquesta propietat. També té a la seva cartera un immoble de luxe al Port d’Andratx, propietat d’un conegut hoteler mallorquí. Té un valor de mercat de devers 12 milions d’euros i diu que ja ha emparaulat la compravenda amb un empresari de Kuwait.

Clients rusos, xinesos i àrabs cerquen immobles de luxe

L’empresari explica que els clients que s’interessen per propietats de més de 10 milions d’euros són rusos, xinesos i d’Orient Mitjà. També comenta que ara les vendes estan aturades “no perquè no hi hagi interès, sinó perquè els clients no es poden desplaçar”. Està convençut que, quan acabin les restriccions, el mercat tornarà a reactivar-se. “Mallorca és un paradís, per la seva ubicació i per la seva seguretat. És el Miami d’Europa i és un lloc molt atractiu per als inversors”. De moment, diu que aquests mesos són òptims per invertir i per trobar oportunitats. Per mor de la crisi, “els propietaris estan oberts a revisar els preus a la baixa”. “Hi ha fons d’inversió que, en aquests moments, estan aconseguint comprar hotels. Abans, hauria estat impossible”, diu.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Pietro Catalano 04/02/2021

    Molt be….. necesitamos empresarios como Bruno Da Silva para que el mercado de Mallorca se recupere lo más antes posible.

  2. Noticia no contrastada 09/02/2021

    Mr.Randy no es quien dice ser
    No disponen de información al respecto.

Cercador |


més contingut relacionat

Noces i esdeveniments en perill un segon estiu

Demanen claredat en les mesures anticovid de cara la temporada

Cinc pedres de la memòria recorden víctimes del franquisme i el nazisme a Manacor

El Govern instal·la les lloses davant les cases on visqueren aquestes persones abans de ser assassinades

Els Jutjats de Palma, al límit

La jutgessa degana critica la lentitud amb què opera el Ministeri de Justícia

Les restriccions s’aixequen de manera desigual entre sectors i illes

A Formentera i Mallorca, es manté la recomanació de no sortir al carrer a partir de les vuit del vespre