X

El producte local obté bona resposta en la primera fira de l’Hostaleria, Restauració i Càtering de Menorca

L'elevada participació i el nivell de negoci fa que l'organització ja cerqui ampliar l'espai per a la pròxima edició

23/03/2023

El producte local obté bona resposta en la primera fira de l’Hostaleria, Restauració i Càtering de Menorca

Redacció

Un total de 42 expositors i més de 100 marques participen en la primera edició de la fira d’Hostaleria, Restauració i Càtering (Horeca) que se celebra a Menorca; una trobada que es duu a terme en el recinte firal de Maó i que ha arribat a l’illa a petició del sector.

La fira inclou campionats gastronòmics, com el de Millor Elaboració de Peix Descartable, celebrat dijous i promogut pel Govern, en el qual s’ha evidenciat la qualitat del producte local i l’elevat nivell dels professionals, segons ha explicat el xef i president de l’Associació de Cuiners Establerts a les Illes Balears, Koldo Royo.

Precisament, la qualitat del producte de proximitat, directament de la terra o elaborat, és un dels punts forts de l’edició menorquina de la fira i així ho han detectat els representants de marques locals amb important projecció com Gin Xoriguer o AgroMenorca

Però no només marques ben conegudes amplien clientela. També s’hi obren pas nous productes: Per exemple, una de les millors carns del Japó (i del món), la de Wagyu, ja es produeix i es comercialitza a Menorca.

L’èxit d’aquesta primera fira Horeca de Menorca fa que els organitzadors ja cerquin ampliar l’espai per a la segona edició.

23/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris