X

El programa ‘Acelera Startups’ arriba a les Balears

Fins a 113 participants de les Illes poden beneficiar-se d'aquestes ajudes gratuïtes formatives i d'assessorament per donar un impuls a aquelles empreses que comencen

07/09/2023

El programa ‘Acelera Startups’ arriba a les Balears

David Diez Sánchez

‘Acelera Startups’ fa una crida a tots els emprenedors i startups de les Balears. Aquest dijous s’ha presentat al Parc Bit aquest programa, que posa en marxa el Ministeri d’Indústria i que l’empresa valenciana Innsomnia s’encarrega de desenvolupar. Durant cinc mesos, un grup de mentors realitzaran un acompanyament individualitzat a tots els participants en tres fases.

“Engloba una mentoria individualitzada per a cadascuna de les startups, l’organització de deu tallers de 50 hores, pràctics i presencials, i el que crec que és més interessant per a les startups, les jornades de networking perquè puguin connectar amb empresariat, inversors”, destaca José Santamans, Business Manager d’Innsomnia.

De moment, una quarantena de candidats ja han mostrat interès. El termini d’inscripció està obert a autònoms i empreses de manco de cinc anys i que siguin residents a les Illes, i es tancarà quan es cobreixin les 113 places disponibles. Innsomnia té com a col·laboradora illenca l’empresa Wireless DNA.

José Mañas, CEO de Wireless DNA, destaca que aquest programa no ve a substituir cap altra iniciativa d’impuls a l’emprenedoria o recolzament a les startups, sinó que és un complement d’aquestes.

Els candidats interessats a participar poden presentar la sol·licitud a la seu electrònica de l’Escola d’Organització Industrial o al correu electrònic de Wireless DNA (acelerastartups@wdna.com).

07/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris