SOCIETAT

El programa “De Tu a Tu” de Mater té més de 70 voluntaris

Reforça el rol dels voluntaris a través de formacions, també els assessoren sobre el dia a dia dels usuaris, com subjectar-los i el tracte


L’organització Mater va posar en marxa fa un any el programa “De tu a tu”, per captar voluntaris que col·laborin amb els usuaris i les activitats que s’organitzen. Ja en són 76. Aquests dies, han compartit estada al campament d’estiu. Una oportunitat per unir vincles i afavorir les relacions.

14 voluntaris i 8 al·lots amb diversitat funcional han compartit aquesta casa de colònies durant gairebé una setmana. Es tracta d’una de les activitats que més entusiasma. Aquí conviuen i sobretot comparteixen.

El programa “De tu a tu” de Mater reforça el rol dels voluntaris a través de formacions. També els assessoren sobre el dia a dia dels usuaris, com subjectar-los, el tracte…

Els agraden les activitats a l’aire lliure, però cal seguir unes rutines cada dia. També fan tallers, pinten, canten, ballen i mengen sempre plegats.

Anar a la mar és el que més anhelen.

Han passat sis dies de convivència, amb els voluntaris i referents. Mater té més de 1.400 usuaris. En aquest campus d’estiu, hi participen els que més atenció necessiten. Tots ja tenen ganes de tornar-hi l’estiu que ve.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |