SOCIETAT

El programa pioner a Palma “Sempre Acompanyats” disposa ja de 15 participants i 8 voluntaris

Aquest programa ja es fa a altres ciutats de la Península. La intenció és que s'estengui a altres barris, i que s'hi sumin més voluntaris i també gent major que està tota sola. Els educadors socials els fan un seguiment


El Programa pioner a Palma des de principis d’any “Sempre Acompanyats” de l’Obra Social La Caixa, disposa ja de 15 participants i 8 voluntaris. Es tracta d’una iniciativa conjunta amb l’ajuntament i el Consell de Mallorca, que vol aconseguir que la gent major no se senti sola.

N’Antònia viu sola i fins fa poques setmanes no tenia ningú que l’acompanyàs a fer totes les activitats que li agraden. Ara amb una voluntària passegen juntes, s’aturen a prendre qualque cosa i conversen molt. Totes dues formen part del programa.

Estar tot sol sense voler-ho pot causar malalties i és un problema que afecta molta gent gran. A Palma, les persones grans representen més del 15% de la població. D’aquestes, una de cada quatre viuen soles. El programa “Sempre Acompanyats” intenta que la solitud no sigui un problema. Des de principis d’any, els barris des Junquet, Santa Catalina, i ara també el Terreno, tenen voluntaris que acompanyen els avis que no tenen companyia.

 

 

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |