X

El projecte ‘A peu al cole’ establirà fins a 9 rutes entorn dels 12 centres escolars de Vila

Les rutes comptaran amb la vigilància de monitors i dels 'Comerços amics de la ruta escolar', on els petits podran dirigir-se en cas de desorientar-se

20/11/2018

El projecte ‘A peu al cole’ establirà fins a 9 rutes entorn dels 12 centres escolars de Vila

Les feines de la primera fase de construcció de la ‘Ruta 9’ ja han començat. Les trobem a la porta del Centre d’Educació Infantil i Primària Poeta Villangómez. Es preveu que d’aquí a dos mesos uneixi aquesta escola, també el CEIP Cas Seres, ubicat a pocs metres, amb el barri de Figueretes. En total uns 2 quilòmetres de trajecte.

Algunes de les actuacions que es faran en el traçat són l’elevació de 10 centímetres dels passos de vianants amb reductors de velocitat, o la instal·lació de nova senyalització vertical. Les rutes tendran la vigilància de monitors i també amb ‘Comerços amics de la ruta escolar’, on els petits podran dirigir-se en cas de desorientar-se o tenir dubtes. També s’habilitaran àrees d’aparcament properes als centres educatius, i evitar cotxes mal aparcats o que els pares agafin els petits amb presses.

El projecte ‘A peu al cole’ establirà fins a 9 rutes entorn dels 12 centres escolars de Vila. El consistori ja treballa en l’adjudicació de la ‘Ruta 1’, que transcorrerà al llarg de l’avinguda d’Ignasi Wallis, connectant els centres Sa Real, Portal Nou i Sa Consolació.

20/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris