El projecte de Jordi Roger comença amb golejada (4-0)

Haro, Pichín, Miranda i Vinícius han estat els golejadors davant l'Inter de Madrid

18/10/2020

l’Atlètic Balears 2020/2021 que lidera Jordi Roger no ha pogut començar amb millors sensacions. A la Via de Cintura, els blanc-i-blaus han tingut una estrena immillorable amb una golejada 4 a 0 davant el DUX Internacional de Madrid d’Alfredo Santaelena. El català David Haro al minut 9 ha marcat el primer gol del partit. L’atacant ha passat de golejador a assistent al segon gol, poc més de deu minuts després. El segon ha estat obra de Pichín al minut 25. L’expulsió de Renan pels madrilenys just abans del descans ha facilitat molt el joc i un penal per mans a la repressa l’ha transformat Fito Miranda en el 3 a 0. Vinicius ha completat el festival.