POLíTICA

El PSIB-PSOE proposa retirar Toni Mir de la batlia d’Andratx a canvi de no perdre el consistori

Amb aquest moviment in extremis, els socialistes intenten evitar que El Pi, soci de govern, doni suport a la moció de censura del PP a l'Ajuntament

PSIB, PI i Més firmant el pacte de govern a Andratx, el 2019


El PSIB-PSOE ha fet un darrer moviment per evitar que aquest dimarts es voti la moció de censura promoguda pel PP a l’Ajuntament d’Andratx contra el batle actual, el socialista Toni Mir. El partit de Francina Armengol ha proposat posar a la batlia una altra persona, un altre socialista, a canvi que El Pi (soci de Govern) no doni suport a la moció i poder mantenir, d’aquesta manera, el Pacte municipal, format pel PSIB-PSOE, Més i Proposta per les Illes (El Pi).

El Pi té així la darrera paraula. Si ho accepta, no es votarà la moció de censura. Si no ho fa, prosperarà i col·locarà la popular Estefanía Gonzalvo com a nova batlessa d’Andratx fins al final del mandat, amb el suport, d’El Pi i Ciutadans.

El tercer membre del Pacte, Més per Mallorca, es manté, de moment, estable. Ja en el seu moment es va abstenir en la votació de la reprovació al batle, perquè considera que la gestió de l’equip de Govern no ha estat dolenta, amb projectes importants com la compra de solars per a aconseguir 300 places més d’aparcament al municipi, el conveni de la nova residència per a gent gran, la rotonda des Camp de Mar i les normes subsidiàries que estan a punt d’aprovar-se per regular l’urbanisme del municipi.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |