X

El PSIB-PSOE anuncia la compra d’hotels obsolets per reconvertir-los en habitatge protegit

La presidenta ha fet aquest anunci a s'Arenal de Llucmajor acompanyada de Jaume Oliver, el candidat a la batlia de Llucmajor

07/05/2023

El PSIB-PSOE anuncia la compra d’hotels obsolets per reconvertir-los en habitatge protegit

Redacció

La secretària general del PSIB-PSOE, presidenta del Govern de Balears i candidata a la reelecció, Francina Armengol ha anunciat que la pròxima legislatura el Govern de les Illes Balears comprarà hotels obsolets “per reconvertir-los en habitatge protegit, començant per s’Arenal de Llucmajor”.

Aquest anunci l’ha fet a S’Arenal de Llucmajor acompanyada de Iago Negueruela, conseller de Treball del Govern i candidat socialista al Parlament; José García Relucio, secretari de la Federació de Serveis de la UGT; José Luis García, secretari general de CCOO a Balears i Jaume Oliver, candidat socialista a la batlia de Llucmajor, on Armengol ha anunciat que “s’Arenal de Llucmajor serà la primera zona on comprarem aquests indrets i els dignificarem”.

Francina Armengol, presidenta del Govern i candidata a la reelecció, ha explicat que “amb els fons europeus, els recursos propis del Govern i mitjançant la nova empresa pública de gestió del sòl serem capaços d’aconseguir aquests espais i convertir-los en espais dignes per als treballadors i treballadores d’aquestes illes”.

La secretària general del PSIB-PSOE ha recordat que “en aquests darrers 8 anys, el Govern ha participat en la millora de tots els convenis col·lectius i hem fet possible l’increment dels salaris i les millores en les condicions de salut laboral, amb especial atenció a les dones, que sofreixen més malalties professionals”. A més, ha afegit Armengol, que “a les Balears hi ha 132.000 persones més fent
feina des de l’arribada del govern progressita el 2015”.

07/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris