X

El PSIB-PSOE vol obrir les escoles els horabaixes per conciliar

La secretària general dels socialistes, Francina Armengol, anuncia una línia de 10 milions d'euros perquè els ajuntaments apliquin mesures de conciliació

09/05/2023

El PSIB-PSOE vol obrir les escoles els horabaixes per conciliar

Redacció

Dos milions d’euros. És la línia d’ajudes que el Govern destinarà als ajuntaments perquè posin en marxa mesures de conciliació. La presidenta de l’executiu i candidata a la reelecció del Partit Socialista, Francina Armengol, proposa que les escoles estiguin obertes els horabaixes i els caps de setmana per fer-hi activitats o reforç amb personal no docent. A més, es compromet a incorporar 80 hores de lliure disposició per als treballadors de l’administració pública i 10 setmanes de permisos retribuïts per a les famílies monoparentals.

La secretària general dels socialistes ha dit que “s’han d’utilitzar les escoles per ser espais de conciliació”. Armengol ha plantejat que “els centres d’infantil i de primària estiguin oberts els capvespres i també, si és possible, els caps de setmana per fer activitats bé de reforç escolar, bé d’extraescolar, de temps lliure o de ludoteca”. La socialista ha subratllat que “serà amb personal no docent i, per tant, no és personal de les escoles, sinó d’acord amb els ajuntaments per fer-ho possible”.

09/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris