MALLORCA

Manolo García emociona 3.500 ànimes al seu retrobament amb el públic mallorquí

El repertori del concert, basat en els seus dos darrers discos, es va nodrir també d'un bon grapat de cançons d'El último de la fila


Amb la cançó ‘Insurrección’, va començar anit passada el retrobament de Manolo García amb el públic mallorquí. El músic català, fugint de qualsevol acte de nostàlgia, es va desfer d’aquest himne generacional per despullar un repertori divers i molt marcat per les cançons dels seus dos recents treballs d’estudi, ‘Desatinos Desplumados’ i ‘Mi Vida en Marte’.

Durant més de dues hores, Manolo García i la seva banda, dirigida pel guitarrista Ricardo Marín, va intercalar nou material amb moltes de les cançons que han marcat la seva carrera en solitari, i també amb El último de la fila.

El públic, prop de 3.500 persones, cantaren i ballaren cada vers i cada compàs fins i tot un ‘aniversari feliç’ que la banda va improvisar per celebrar els 67 anys que just avui compleix el cantant català.

El concert, intents i dinàmic, va acabar així com va començar: amb la cançó ‘Insurrección’. En aquesta ocasió, però, únicament amb les veus del públic. Una mostra més de la comunió amb els seus seguidors i que només artistes de la talla de Manolo García, amb més de 40 anys de carrera, poden assolir.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |