El Puchi perd contra el València i es complica el futur

Les guerreres blaves queden a només dos punts del descens

14/04/2018

El Puchi va triar un mal dia per patinar. Les eivissenques varen mostrar la seva pitjor cara precisament el dia que es jugaven mitja permanència, contra un rival directe, el Canyamelar València. El 2 a 0 a favor amb què va començar el partit va ser un miratge, i de fet, seria l’únic avantatge pitiús en tot el joc. Les valencianes varen tenir més claredat en atac, i en defensa varen ser un mur que només Carmen Campos va ser capaç de superar. Els seus increïbles 13 gols varen ser insuficients. Probablement serà MVP de la jornada, però serà l’única bona notícia d’un dia per oblidar. El Puchi va anar sempre per davall al marcador i al descans perdia per 4 gols. Al segon temps va milorar, i va arribar a situar-se a només un gol quan faltaven 4 minuts, però la remuntada va quedar a mitges. Ara, queda a només dos punts del descens amb 5 jornades per jugar.