El RCD Mallorca empata a Vallecas un partit que tenia guanyat

El conjunt de Javier Aguirre treu un punt de la visita al Rayo Vallecano (2-2)

30/09/2023

8

Al minut 101 de partit el Mallorca guanyava per 1 a 2 al camp de Vallecas, però un penal aturat per Rajkovic es va repetir i Falcao va establir l’empat definitiu.

Així va acabar un partit que l’equip mallorquinista va madurar a mesura que avançava. Fins al minut 30, el Rayo Vallecano duia la iniciativa fins que el Mallorca es va estirar a poc a poc amb el marcador en contra després que Álvaro va fer l’1 a 0 als tres minuts de partit.

Als dotze minuts, Jaume Costa lesionat, va deixar el terreny de joc. A partir de la mitja hora de partit, Valjent i Muriqi dues vegades, varen tenir oportunitats de gol que no varen entrar.
A les acaballes de la primera part, Muriqi va aconseguir l’empat a una jugada que va ser revisada pel VAR, que finalment va donar validesa al gol del davanter mallorquinista.

A la segona part, una passada magistral de Sergi Darder cap a Antonio Sánchez va servir per fer l’1 a 2 i amb el marcador a favor, el Mallorca va créixer i va provocar que el Rayo cercàs solucions des de la banqueta amb un triple canvi.

El partit semblava sentenciat fins que va arribar la jugada clau del final. Gio va cometre penal per mans (jugada revisada pel VAR) i Rajkovic va aturar el llançament de Falcao, però el porter serbi s’havia avançat de la línia de gol, i a la repetició el colombià va marcar el 2 a 2 definitiu.

El Mallorca suma un punt; Aguirre continua sense perdre contra el Rayo des que va arribar a l’illa, i Muriqi fa el seu quart gol contra el Rayo i el quart gol d’aquesta temporada.