X

El rècord històric de vehicles que circulen per Menorca reobre el debat sobre la seva limitació d’entrada

La carretera general de Menorca ha marcat, al juliol, a l'entrada de Ciutadella el màxim històric amb més de 20.000 cotxes al dia

11/08/2021

El rècord històric de vehicles que circulen per Menorca reobre el debat sobre la seva limitació d’entrada

Menorca viu aquest estiu un volum de trànsit mai vist, amb xifres rècord en algunes carreteres de l’illa. Una realitat que reobre el debat sobre si caldria posar límit als nombre de cotxes que arriben a l’illa.

La carretera general de Menorca ha marcat, al juliol, a l’entrada de Ciutadella el màxim històric amb més de 20.000 cotxes al dia. A més els professionals del transport han detectat canvis en el tipus i orígen dels vehicles que aquest estiu circulen per l’illa.

Un volum de trànsit que, a més de problemes de seguretat, augmenta fins a un 50 per cent el temps d’alguns trajectes. Els autobusos tenen importants dificultats per arribar puntuals a les parades. El gerent d’una de les empreses que se n’ecarrega, Isidro Bellota, creu que s’ha d’apostar més pel Transport Públic, i platejar-se limitar l’accés de vehicles.

La possible limitació d’arribada de vehicles s’haurà d’abordar quan entri en vigor la futura Llei de la Reserva de la Biosfera. Franceca Gomis consellera de Mobilitat de Menorca. Tot plegat mentre fa gairebé sis anys que les obres de la carretera general entre Maó i Alaior estan aturades.

11/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris