món

El Regne Unit endurirà els requisits per obtenir un visat d’entrada al país

Els immigrants hauran d'acreditar un nivell suficient d'anglès i no hi haurà opció per als treballadors poc qualificats

El+Regne+Unit+endurir%C3%A0+els+requisits+per+obtenir+un+visat+d%27entrada+al+pa%C3%ADs

El Regne Unit endurirà els requisits per obtenir un visat d’entrada al país. Els immigrants hauran d’acreditar un nivell suficient d’anglès i tindran preferència els qui hi arribin amb una oferta de feina, i no hi haurà opció per als treballadors poc qualificats.

Aquests canvis entraran en vigor a partir de l’1 de gener de 2021, un pic hagi conclòs el període de transició del “brexit”.

Els immigrants que arribin al Regne Unit a partir de 2021 hauran d’acreditar un nivell suficient d’anglès i tindran preferència per a obtenir un visat d’entrada aquells que arribin amb una oferta de treball o acadèmica.

El govern de Johnson considera que el sistema migratori europeu, amb llibertat de moviments, ha fallat a l’hora de complir amb les necessitats dels britànics i per això té previst aprovar una nova llei d’immigració en els pròxims mesos. La nova legislació pretén donar prioritat d’entrada a treballadors més qualificats com científics, enginyers o acadèmics. Tant els ciutadans europeus com els immigrants de la resta del món tendran el mateix tracte.

Les ofertes de treball per a immigrants hauran de garantir un salari per sobre dels 30.800 euros anuals, cosa que suposa una reducció respecte dels 36.000 euros que s’ofereixen ara als estrangers no comunitaris.

Els canvis entraran en vigor l’1 de gener de 2021, una vegada hagi conclòs el període de transició del “brexit”, durant el qual el Regne Unit continuarà mantenint la lliure circulació per a ciutadans de la Unió Europea.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

L’OMS estudia recomanar l’ús de mascaretes

L'Organització Mundial de la Salut alerta: el seu mal ús pot ser contraproduent

El Fons Monetari Internacional mobilitzarà un bilió de dòlars per fer front a la crisi econòmica pel Covid-19

L'organisme alerta que la paralització de l'economia mundial abocarà el planeta a una recessió molt pitjor que la del 2008

La Xina fa tres minuts de silenci per les víctimes del coronavirus

Durant la commemoració, el país s'ha paralitzat i les banderes han onejat a mig pal

El Covid-19 ja supera el milió de casos confirmats al món

Les víctimes mortals també han superat les 60.000, però per sort, el nombre de recuperats és molt major