X

El rei Felip VI, positiu per COVID-19

Mentre el monarca fa quarantena, la reina Letícia i la infanta Sofia no presenten símptomes i seguiran amb la seva agenda

09/02/2022

El rei Felip VI, positiu per COVID-19

Felip VI durant el lliurament dels XXI Premis Codespa que reconeixen iniciatives solidàries per a l'erradicació de la pobresa. /EFE

El rei Felip VI ha donat positiu per COVID-19 aquest dimecres després de presentar símptomes lleus des d’ahir horabaixa, segons ha informat la Zarzuela en un comunicat.

L’estat de salut del monarca -assenyalen- “és bo”, però s’ha procedit a suspendre totes les seves activitats oficials en els pròxims set dies, durant els quals romandrà en aïllament. No obstant això, s’ha assenyalat des de la Casa Reial, “mantindrà la seva activitat institucional des de la seva residència”.

D’altra banda, la Zarzuela ha aclarit que tant la Reina Letícia com la infanta Sofia no presenten ara com ara símptomes i “podran seguir amb les seves activitats previstes amb normalitat, segons les normes establertes”. Ambdues se sotmetran als protocols de seguiment previstos en aquests casos, puntualitza el comunicat.

Felip no ha pogut rebre avui al palau de la Zarzuela, com tenia previst, al president de Bòsnia, Zeljko Komsic,  amb qui també havia de dinar.

09/02/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris