espanya

Joan Carles I paga quatre milions d’euros a Hisenda en una segona regularització fiscal

Les rendes ascendirien a més de vuit milions d'euros de pagaments en espècie que estan subjectes a tributació relacionats amb uns vols amb jet privat

EFE/


El Rei emèrit Joan Carles I ha realitzat una segona regularització fiscal per la qual ha abonat més de quatre milions d’euros a l’Agència Tributària, segons informa el diari El País.

Les rendes regularitzades ascendirien a més de vuit milions d’euros de pagaments en espècie que estan subjectes a tributació, segons la informació publicada per aquest rotatiu, que cita vols d’una companyia de jet privats pagats fins al 2018 per la Fundació Zagatka, propietat del cosí del rei emèrit Álvaro d’Orleans.

Aquesta és la segona declaració voluntària presentada per la defensa de Joan Carles I després de la realitzada el passat desembre per saldar un deute amb Hisenda per un import de 678.393 euros, que incloïa interessos i recàrrecs, però sobre la qual no es va precisar els exercicis corresponents ni el tipus d’impost.

Fonts de la Casa Reial han assenyalat que no faran cap comentari sobre aquest tema i es remeten a la defensa del rei emèrit, l’advocat Javier Sánchez-Junco.

El rei emèrit es troba des del mes d’agost passat a Abu Dhabi, on va viatjar davant la repercussió pública de “certs esdeveniments passats” de la seva vida privada.


El rei Joan Carles I presenta una declaració a Hisenda per regularitzar la seva situació fiscal

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Iglesias abandona un debat pel rebuig de Monasterio a condemar les amenaces rebudes pel candidat d’UP

El candidat d'Unides Podem va denunciar que haviar rebut una carta adreçada a ell que contenia 4 bales i una...

La Comissió Europea demanda AstraZeneca per incompliment de contracte

L'objectiu és obligar a la farmacèutica anglosueca que proporcioni les dosis establertes en el seu contracte amb la Unió Europea

Brahim Ghali és traslladat a Espanya per raons humanitàries

L'Associació Sahrauí per a la Defensa dels Drets Humans demana que se li prengui declaració i que no se li deixi sortir del territori nacional

El Tribunal Constitucional tomba el recurs de Jordi Turull

Turull i la resta de processats han anunciat que presentaran una demanda davant el Tribunal Europeu de Drets Humans d'Estrasburg.