El Reial Mallorca perd per 2 a 0 contra el Cadis en el darrer partit de la primera volta

El conjunt de Javier Aguirre paga cara una mala primera part en què els andalusos han agafat avantatge en el marcador

28/01/2023

Kang In Lee / Reial Mallorca

13

Molt mala primera part del Reial Mallorca al darrer partit de la primera volta. Al minut 8 de partit, Grenier ha rebut una trepitjada a la cama per part de Mamadou Mbaye. Una acció en la qual el jugador del Cadis no ha vist targeta. Només dos minuts després, al 10, ha arribat el primer gol del partit. Theo Bongonda marca la primera diana després d’una bona jugada combinada i s’avança el conjunt andalús al marcador. Després del primer gol, el Cadis s’ha acostat cada vegada més a l’àrea mallorquinista. Al minut 29, amb el porter mallorquinista, Rajkovic, molt avançat i fora de l’àrea, Copete rebutja malament una pilota i deixa la porteria buida. Una acció que, finalment, acaba amb un mal xut del Cadis. Al minut 34, Valjent toca la pilota amb el braç dins l’àrea i després de més de tres minuts de revisió del VAR, el col·legiat xiula penal a favor del Cadis. Un penal que llança i converteix Álex Fernández per posar el 2 a 0 al marcador i acabar amb aquest avantatge la mitja part del partit.

A la segona part, el tècnic del Reial Mallorca, Javier Aguirre, ho ha intentat tot, però la remuntada ja ha estat impossible. Al minut 75 de partit, l’entrenador mexicà ja havia esgotat tots els canvis per intentar acostar-se al marcador. Però el Cadis no ha volgut desaprofitar l’oportunitat de sumar 3 punts a l’Estadi Nuevo Mirandilla. D’aquesta manera, el Reial Mallorca tanca la primera volta amb una derrota, però a una bona posició a la classificació. Els mallorquinistes són desens amb 25 punts. El pròxim partit serà el diumenge dia 5 de febrer a l’Estadi Mallorca Son Moix contra el Reial Madrid a les 2 del migdia.