16

El resum de la Jornada 1 de Tercera

La Penya Independent de Mario Ormaechea s'estrena a la Tercera amb victòria

13/09/2022

Segon classificat hi trobam la Penya Esportiva Sant Jordi. Els pitiüsos s’imposaren 2 a 0 al Collerense. Les dues dianes arriben a la segona meitat. Luis Gutiérrez avança els eivissencs al minut 84 i Calle, al temps afegit, marca el segon per als de Kevin Martínez. Ara bé, el duel va destacar per la quantitat de targetes que va mostrar el col·legiat, Javier Alemany Romero. En total varen ser 12 targetes grogues: 8 per al Collerense i 4 per a la Penya Sant Jordi, i 3 vermelles: 2 per als mallorquins i 1 per als pitiüsos.

Al Nou Camp d’Inca un dels nouvinguts a la Tercera balear, la Penya Independent, va estrenar la categoria amb victòria. 0 a 2 guanyaren els de Mario Ormaechea al Constància. Vicent Albert, amb un xut des de fora de l’àrea, marca el primer per als eivissencs. Ja a les acaballes del partit, Borja Jiménez afusella la porteria inquera i sentencia l’enfrontament amb el 0 a 2 definitiu.

A Magaluf es veren les cares dos aspirants a l’ascens. El Platges de Calvià enceta el curs amb victòria 2 a 0 contra el Poblense. Josemi aprofita una pilota morta dins l’àrea per marcar el primer al minut 6. I quan es complia el 45, Sarmiento amb un xut ras ajustat al pal certifica el triomf per als de Carlos Martínez.

Un altre nouvingut, el Sant Jordi, va perdre al seu debut a Tercera contra el Binissalem. Un duel que es disputà al Coll d’en Rabassa. Marc Matas, de cap, avança els locals al minut 36. A la represa, els binissalemers igualen l’enfrontament gràcies a Bennàssar. La diana de la remuntada arriba a deu minuts per al final. Álvaro Jiménez pren la pilota al defensa i marca el definitiu 1 a 2.

En el seu retorn a Tercera, l’Andratx ha encetat la temporada sumant els tres punts. Victòria per la mínima contra el Manacor. Un duel que ens deixà el debut de l’exbalearico Xavi Ginard a la porteria manacorina. El meta artanenc no va poder fer res en el gol de Guillem Palmer al minut 66.

I a Na Capellera, l’Inter Manacor s’ha estrenat a la categoria amb un empat a un contra el Portmany. Carles Fernández amb una gran vaselina va avançar els locals al minut 55. I quan semblava que els de Miquel Aguado tenien el triomf fermat, Colo va rapinyar un punt per als eivissencs amb el seu gol al 94.

L’altre enfrontament que s’ha disputat aquesta primera jornada ha estat el Llosetense UN Santanyí UN.