El resum de la jornada 10 de Tercera

L'Andratx és nou líder després de golejar 2 a 6 el Sóller

22/11/2022

11

El nou líder de Tercera és l’Andratx. Els de José Contreras assalten la primera posició de la taula després de golejar 2 a 6 el Sóller. I, precisament, és un exfutbolista dels sollerics qui enceta el marcador. Marc Esteve aprofita un refús de Manrique per marcar el primer al minut 6. A la segona diana el porter no està encertat. Minut 33, centre xut de Javi Castedo, que acaba al fons de la xarxa. I dos minuts després, Manresa amb un bon xut fa el 0 a 3 per a l’Andratx. Les dues dianes següents les fa Miki Femenias. El lateral esquerre marca la primera al 42 i la segona al 55. El Sóller retalla distàncies al 58. Precious fa honor al seu nom i marca un gol de xilena preciós. I cinc minuts després, Osorio fa el 2 a 5 amb un xut ajustat al pal. La golejada andritxola la tanca el mateix que la va encetar, Marc Esteve.

A Es Puig, victòria 3 a 1 del Llosetense contra el Sant Jordi. Un minut va passar per veure el primer gol del partit. Bona assistència de Giovanni, que no desaprofita Carosso per avançar els de Nico López. Els de Joan Crespí empaten el duel al 26. Marañón remata a plaer després d’un llançament de falta. A l’inici del segon temps, Giovanni marca el 2 a 1 amb un xut des de la frontal. I al 62, Pedro Socias sentencia el duel amb el 3 a 1 definitiu. El Sant Jordi acabà amb deu futbolistes per l’expulsió de Marañón.

I al Municipal de Sant Martí, empat a UN entre el Mercadal i el Platges de Calvià. Trinidad, amb sang freda, marca el primer per als de Carlos Martínez al 28. Però, a les acaballes del partit, al 84, Tomeu Amengual rescata un punt per als menorquins amb un llançament de falta.

Aquesta desena jornada també ens deixa els següents resultats. Penya Independent 2-1 Santanyí, Constància 2-0 Inter Manacor, Collerense 1-2 Binissalem i Penya Sant Jordi 1-3 Portmany.