El resum de la jornada 11 de Tercera

La Penya Independent continua segona després de guanyar 1 a 4 contra el Sóller

29/11/2022

13

La Penya Independent és segona classificada amb 24 punts, un menys que l’Andratx. Els de Mario Ormaechea golejaren 1 a 4 el Sóller. Tot i així, els sollerics s’avancen al marcador al minut 22 amb un golàs per l’escaire de Precious. Però passats 10 minuts, Marc de Val empata el duel per als pitiüsos. Ja al segon temps, la Penya capgira el marcador gràcies a la diana de Vicent Albert al 58. I al 73, el tècnic del Sóller, Miquel Soler, és expulsat per protestar. Al tram final, arriben dos gols més del conjunt pitiús. Bilal Essabar al 83 marca el tercer per als eivissencs. I al quart, Popivici aprofita una badada defensiva dels sollerics per tancar la golejada.

Cinquè classificat és el Santanyí que no va passar de l’empat a zero a casa davant el Collerense. Els locals tenen més oportunitats per marcar, però el porter José Liñán evita el gol. Al minut 68, el tècnic del conjunt santanyiner, Tato, és expulsat per protestar.

Al Municipal de Magaluf, el Platges de Calvià suma la tercera victòria de la temporada després de guanyar 2 a 1 el Llosetense. Els de Nico López són els que s’avancen primer. James arrenca la moto i marca un golàs per als llosetins al minut 31. Al segon temps, els de Carlos Martínez remunten el partit. Al 59, l’àrbitre xiula penal per als calvianers. Josemi xuta la pena màxima, Mingo l’atura, però en el refús la pilota cau als peus de Nacho Dosil que marca l’1 a 1. I al minut 85, errada greu de Torregrossa que aprofita Sarmiento per certificar la remuntada del Platges de Calvià.

I a Na Capellera, victòria per la mínima de l’Inter Manacor contra el Mercadal. L’únic gol del partit arriba al minut 16. Bona jugada combinada dels manacorins que culmina Carles Fernández. L’Inter acaba el duel amb deu futbolistes per l’expulsió de Felip Mas.

La jornada 11 també ens deixa els següents resultats. Poblense 2-2 Penya Sant Jordi, Binissalem 1-1 Manacor i Portmany 1-2 Constància.