El resum de la jornada 12 de Tercera

El Mallorca B perd el lideratge de Tercera després d'empatar 1-1 contra el Constància

28/11/2023

19

El Mallorca B perd el lideratge de Tercera després d’empatar 1-1 contra el Constància. Un golàs de falta directa de Gàlvez al minut 37 fa que el filial vermell cedeixi la primera posició al CD Eivissa i posi punt final a la ratxa de 10 jornades sense encaixar.

A Na Capellera, empat a zero entre el Manacor i el Binissalem. L’home del partit és el porter del conjunt manacorí Elias. A la primera meitat salva el gol dels assules amb aquesta aturada amb el peu. I al segon temps atura un penal. Llançament de Rodri Cuenca i bona estirada d’Elias per evitar el 0 a 1. El Manacor també pot marcar, però la defensa binissalemera evita la diana de Guillem Martí.

També empat a zero entre el Llosetense i el Platges de Calvià. Un enfrontament en què els dos equips ho varen intentar, però es toparen amb els porters.

Il·luminats per la lluna, Los Pinos tornà a ser una festa. L’equip revelació d’aquesta temporada, l’Alaior, sumà la tercera victòria consecutiva després de guanyar 2 a 1 a s’Arenal. Ramón Huescar fa la primera urpada al minut 6 amb un xut creuat. El segon és obra de Lázaro al 16 que remata a plaer dins l’àrea. L’única diana de s’Arenal la fa Bustamante al minut 29 amb un xut des de fora de l’àrea. Els mallorquins sumen 8 jornades sense guanyar.

A Can Maiol, el Sóller va tornar al camí de la victòria tres jornades després a costa d’un Mercadal que romp la ratxa de 4 partits consecutius puntuant. Marcos Plomer avança els de Toni Sánchez amb un golàs al 25. Raúl Aguilar dobla l’avantatge pels sollerics fregant el descans després d’un servei de cantonada. Ja al segon temps, Sidibe marca l’única diana dels menorquins al 87.

I victòria de l’Alcúdia 2 a 0 contra el Felanitx. Un triomf que l’allunya de la zona de descens. Al 36 els felanitxers queden amb 10 per l’expulsió de Monserrat. L’Alcúdia ho aprofita i al 65 Miquel Ripoll avança els alcudiencs des del punt de penal. El davanter suma ja 7 dianes aquest curs. La sentència arriba al 90 gràcies al gol de Javi López. Una diana que permet a l’Alcúdia tornar a guanyar quatre jornades després.

La jornada 12 també ens deixa la victòria 3 a 0 del Portmany contra el Collerense i la derrota 3-1 de l’Inter Manacor contra el Santanyí. Una desfeta que li ha costat el càrrec al tècnic Jaume Mut Júnior.