8

El resum de la jornada 13 de Tercera

La Penya Independent retalla punts amb l'Andratx després de guanyar 3 a 0 al Collerense

13/12/2022

La Penya Independent ha aprofitat la travelada de l’Andratx per retallar-li punts a la taula. Els de Mario Ormaechea són segons a un punt dels de José Contreras. Aquesta setmana, els pitiüsos s’imposaren 3 a 0 al Collerense. De la Cruz aprofita un malentès entre el porter i el defensa dels palmesans per fer el primer al minut 14. Al 23 els eivissencs doblen l’avantatge en el marcador. Bilal Essabar regateja el porter i firma el segon per la Penya. Al segon temps Xavi Oriola és expulsat per doble groga al minut 57. I ja al temps de descompte, Adrian Pérez fa el definitiu 3 a 0 per als pitiüsos.

Tercer classificat trobam el Poblense. Els d’Óscar Troya s’imposaren 3 a 0 al Mercadal. El primer gol el marquen ben prest, al minut 2. Bona combinació del conjunt pobler que culmina Mateu Ferrer amb una rematada de cap. Al segon temps, al 68, l’àrbitre xiula penal a favor dels locals. Jaume Vidal agafa la responsabilitat i no falla des dels onze metres. La sentència arriba al 78. Elias Chentouf la controla dins l’àrea i afusella Martin Adagio.

Seguit del Poblense, hi trobam el Santanyí, quart classificat, que guanyà 2 a 0 la Penya Sant Jordi. Xesc Navalón avança als de Tato al minut 23 de partit. L’ensurt de l’enfrontament el va donar Fede Fernández. El futbolista del Santanyí cau desplomat a terra després d’un cop. Així i tot, el jugador es va recuperar i va sortir del terreny de joc pel seu propi peu. Ja al minut 80, el col·legiat xiula penal per als locals. Víctor Gibert no falla des dels onze metres i certifica els tres punts per al Santanyí.

I a can Maiol empat a zero entre el Sóller i el Manacor. Un duel que pot guanyar el conjunt manacorí des del punt de penal, però Manrique amb una gran mà evita el gol d’Alberto Pareja.

Aquesta jornada 13 també ens deixa els resultats següents. Binissalem 1-1 Constància, Inter Mancor 3-1 Sant Jordi i Portmany 2-1 Llosetense.