13

El resum de la jornada 14 de Tercera

L'Andratx arriba a les vacances de Nadal com a líder de la categoria amb 31 punts

20/12/2022

L’Andratx se’n va a les vacances de Nadal com a líder de Tercera. El conjunt de José Contreras ha guanyat per la mínima, 1 a 0, al Collerense. L’única diana del partit arriba al segon temps. Javi Castedo al 54 es planta tot sol davant el porter i el supera amb una bona vaselina. L’11 de l’Andratx suma ja 7 dianes aquest curs.

Segon a la taula hi trobam la Penya Independent, que suma 28 punts, tres menys que els andritxols. Els eivissencs empataren 1-1 a Na Capellera contra el Manacor. Amat, al 52, avança els de Mario Ormaechea després d’un servei de cantonada. Bilal Essabar en fa el segon poc després, però li anul·len la diana per fora de joc. I del possible 2 a 0 a 1 a 1. Al 70 Miquel Ginard dóna un punt als de Miquel Gomila amb un bon gol des de fora de l’àrea.

En Es Puig, el Llosetense suma de tres després de guanyar 2 a 0 el Poblense. Mateu Ferrer pot avançar els d’Óscar Troya, però la seva vaselina se’n va massa alta. Qui no fallen són els llosetins. Giovanni, amb un golàs de falta directa, marca el primer per als de Nico López. Els poblers queden amb deu al 26 per l’expulsió per doble groga de Mateu Ferrer. Carosso no falla des dels onze metres. I precisament, el futbolista del Llosetense és expulsat al 50 també per doble groga.

Al Municipal de Sant Martí victòria del Binissalem 0 a 1 contra el Mercadal. Tot i que els menorquins ho proven més al primer temps, són els assules qui marquen a la segona meitat. Al minut 70, bona jugada col·lectiva dels binissalemers que culmina amb sang freda Álvaro Jiménez.

I al Kiko Serra triomf 2 a 0 de la Penya Sant Jordi davant el Sóller. Al minut 75 Llabrés deixa amb 10 als sollerics. Així i tot, es poden avançar al marcador. Els eivissencs aprofiten que juguen amb un home més i fan dos gols en 3 minuts. El primer, el marca Cruz al 85 i al 88 Pere Mas aprofita un embolic a la frontal de l’àrea per fer el 2 a 0. La derrota dels mallorquins ha provocat que Miguel Soler deixi de ser entrenador del Sóller.

La jornada 14 també ens deixa el Constància 0-1 Santanyí i el Sant Jordi 1-2 Portmany.