El resum de la jornada 15 de Tercera

El Santanyí és colíder de la Lliga després d'aprofitar la travelada de l'Andratx

10/01/2023

L’Andratx continua líder de Tercera Divisió tot i perdre 1 a 0 a na Capellera contra l’Inter Manacor. L’única diana del partit arriba des del punt de penal al minut 22. Pere Gomàriz agafa la responsabilitat i no falla des dels onze metres. El conjunt de José Contreras té ocasions per empatar el duel, però el porter Sebastià Ginard es treu un bon recital d’aturades.

Colíder, empatats a 31 punts amb l’Andratx, hi trobam el Santanyí. El filial de l’Atlètic Balears s’imposà al Mercadal per 1 a 0. El gol arriba al minut 11 després d’una gran combinació. El porter Toni Dols comença la jugada i Sergio Muñoz, l’acaba. El Mercadal pot empatar en aquesta acció, però el xut de Barber pega al travesser.

Tercer classificat és la Penya Independent. Els de Mario Ormaechea empataren a dos contra la Penya Sant Jordi en el derbi pitiús. De la Fuente enceta el marcador per als visitants amb un golàs de falta directa al 33. I al minut 48 Luis Gutiérrez dobla l’avantatge després d’aprofitar una badada defensiva local. Però la Penya Independent reacciona i al 69 Andrada escurça distàncies. I al temps afegit, Losada marca l’empat i dona un punt a cada equip.

El Platges és cinquè a la taula després de vèncer 0 a 1 el Portmany. Els de Carlos Martínez sumen els tres punts gràcies a la diana de Dani Bardolet al 63. El conjunt calvianer acumula ja cinc victòries consecutives en lliga.

A Can Maiol, triomf 1 a 2 del Constància contra el Sóller. El protagonista del partit és Eros Jellouli. L’atacant marca dos gols. El primer el fa al minut 9 i el segon arriba al 27 després d’aprofitar una errada sollerica. Ja al segon temps, Nadal recull un refús del porter per marcar el definitiu 1 a 2.

I al Miquel Pons, empat a dos entre Binissalem i Llosetense. Els assules s’avancen al marcador amb les dianes d’Álvaro Jiménez al minut 5 i de Gurrionero de cap al 12. A la segona part, però, els de Nico López reaccionen. James retalla distàncies al 71 amb un xut llunyà. I al minut 90, l’àrbitre xiula penal de Jaume Moya sobre Jesús García. De la Vega xuta el penal i no falla. 2-2 i repartiment de punts.

L’altre duel de la jornada 15 ha estat la golejada 8 a 0 del Poblense al Sant Jordi.