19

El resum de la jornada 15 de Tercera

El CD Eivissa és líder i el Manacor acumula dotze jornades consecutives sense perdre

09/01/2024

38 punts i líder en solitari. El CD Eivissa de Raül Casany no afluixa. Victòria còmoda 3 a 0 contra el penúltim classificat, el Felanitx. Un triomf que es cuina a la segona meitat. Al 64, Nofre Riera avança als pitiüsos amb un míssil des de la frontal de l’àrea. Dos minuts després, Marquitos dobla l’avantatge per al CD. I al 69, arriba la sentència des del punt de penal. Dani Sales no perdona i transforma el 3 a 0 definitiu.

Al tercer classificat, hi trobam el Manacor. Els de Jaume Mut s’imposaren 0 a 2 al Constància. Els manacorins fan el primer gol amb un poc de fortuna. Sastre xuta i Toni Navarro la desvia per marcar-se en pròpia al minut 38. Ja al segon temps, al 63, Alberto Pareja, amb una bona rematada de cap, certifica el triomf del Manacor, que ja acumula 12 partits consecutius sense perdre.

Al Municipal de Sant Martí, derrota per la mínima del Mercadal contra el Platges de Calvià, que marca les posicions de play-off d’ascens. L’única diana del partit la fa Marc Esteve al minut 9 després d’una assistència de Marin.

El Santanyí sumà els tres punts després de guanyar 0 a 2 el Collerense. Marcos Alarcón inaugura el marcador per als de Miquel Aguado al 53. I deu minuts després, el partit es posa costa amunt per als locals, que queden amb 9 per les expulsions d’Ebulabate i Oriola. Al darrer minut de partit el col·legiat xiula penal favorable als santanyiners. Gurrionero no la falla i sentencia el duel.

I al Miquel Pons, victòria del Binissalem 3 a 1 contra l’Alcúdia. Un enfrontament carregat de grans gols. Pau Vila al minut 16 es treu un gran xut per superar per alt Tomeu Villarreal. El segon és pura màgia. Elias amaga amb xutar, retalla i l’engalta a l’escaire. Obra d’art per posar el 2 a 0 al 81. I el tercer dels “assules” el marca Álex Álvarez. Control amb el pit i gol. L’única diana de l’Alcúdia la marca César Ruiz al minut 93 amb l’ajuda del porter Mateu Vaquer que se l’empassola.